STN EN 12697-6: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 6 Stanovenie objemovej hmotnosti asfaltových skúšobných telies - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-6: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12697-6 + A1 z novembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy