STN EN 13286-47: 2012 (73 6181), Nestmelené a hydraulicky stmelené zmesi Časť 47 Skúšobná metóda na stanovenie Kalifornského pomeru únosnosti, indexu okamžitej únosnosti a lineárneho napučiavania (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13286-47: 2012