STN EN 13286-47: 2012 (73 6181), Nestmelené a hydraulicky stmelené zmesi Časť 47 Skúšobná metóda na stanovenie Kalifornského pomeru únosnosti, indexu okamžitej únosnosti a lineárneho napučiavania - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13286-47: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13286-47 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy