STN EN ISO 4007: 2012 (83 2152), Osobné ochranné prostriedky. Ochrana očí a tváre. Slovník (ISO 7007: 2012). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4007: 2012