STN EN 60947-3/A1: 2012 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 3 Spínače, odpájače, odpínače a poistkové kombinácie. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 60947-3: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-3: 2009/A1: 2012