STN EN 60432-1/A2: 2012 (36 0131), Žiarovky. Požiadavky na bezpečnosť Časť 1 Žiarovky na všeobecné osvetlenie domácností a podobné použitie. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 60432-1: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 60432-1: 2000/A2: 2012