STN ISO 7870-4: 2012 (01 0272), Regulačné diagramy Časť 4 Diagramy kumulatívnych súčtov - Janiga, Ivan; Horníková, Adriana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7870-4: 2011
Táto norma nahrádza TNI ISO/TR 7871 z novembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga, Adriana Horníková. Technická komisia: TK 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy