STN EN ISO 9712: 2012 (01 5000), Nedeštruktívne skúšanie. Kvalifikácia a certifikácia pracovníkov nedeštruktívneho skúšania (ISO 9712: 2012). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9712: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 473 z júla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy