STN EN ISO 9227: 2012 (03 8132), Skúšky korózie v umelých atmosférach. Skúšky soľnou hmlou (ISO 9227: 2012). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9227: 2012