STN EN ISO 9227: 2012 (03 8132), Skúšky korózie v umelých atmosférach. Skúšky soľnou hmlou (ISO 9227: 2012). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9227: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 9227 z mája 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Norma je nahradená normou STN EN ISO 9227 z júla 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy