STN EN ISO 22825: 2012 (05 1153), Nedeštruktívne skúšanie zvarov. Ultrazvukové skúšanie. Skúšanie zvarov austenitických ocelí a niklových zliatin (ISO 22825: 2012). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22825: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 22825 z novembra 2012, ktorá od 1. 11. 2012 nahradila STN EN ISO 22825 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy