STN EN 15316-4-5: 2012 (06 0237), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 4-5 Systémy výroby tepla, vlastnosti a kvalita centralizovaného zásobovania teplom a veľkoobjemových systémov - Bukoviansky, Marek; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-4-5: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15316-4-5 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marek Bukoviansky. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Norma je nahradená normou STN EN 15316-4-5 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy