STN EN 81-21 + A1: 2012 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Výťahy na prepravu osôb a nákladov Časť 21 Nové osobné výťahy a nákladné výťahy s prístupom osôb v existujúcich budovách (Konsolidovaný text) - Lohyňa, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 81-21: 2009 + A1: 2012