STN EN 81-21 + A1: 2012 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Výťahy na prepravu osôb a nákladov Časť 21 Nové osobné výťahy a nákladné výťahy s prístupom osôb v existujúcich budovách (Konsolidovaný text) - Lohyňa, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 81-21: 2009 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 81-21 z marca 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Lohyňa. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Norma je nahradená normou STN EN 81-21 z januára 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy