STN EN 62271-203: 2012 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 203 Plynom izolované rozvádzače s kovovými krytmi na menovité napätia nad 52 kV - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-203: 2012