STN EN 62271-203: 2012 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 203 Plynom izolované rozvádzače s kovovými krytmi na menovité napätia nad 52 kV - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-203: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 62271-203 z februára 2005 v celom rozsahu. STN EN 62271-203 z februára 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 12. 10. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy