STN EN 62196-1: 2012 (35 4530), Vidlice, zásuvky, konektory vozidiel a prívodky vozidiel. Nabíjanie elektrických vozidiel vodivým prepojením Časť 1 Všeobecné požiadavky - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62196-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 62196-1 z mája 2004 v celom rozsahu. STN EN 62196-1 z mája 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 2. 2015
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy