STN EN 60335-1: 2012 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-1: 2012