STN EN 50083-2: 2012 (36 7211), Káblové siete pre televízne signály, rozhlasové signály a interaktívne služby Časť 2 Elektromagnetická kompatibilita zariadení - Adamec, Ľubor; Poliaková, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50083-2: 2012