STN EN 50083-2: 2012 (36 7211), Káblové siete pre televízne signály, rozhlasové signály a interaktívne služby Časť 2 Elektromagnetická kompatibilita zariadení - Adamec, Ľubor; Poliaková, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50083-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 50083-2 z apríla 2007 v celom rozsahu. STN EN 50083-2 z apríla 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 21. 6. 2013
Spracovateľ: Ľubor Adamec, Elena Poliaková. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy