STN ISO 9120: 2012 (65 6260), Ropa a príbuzné výrobky. Stanovenie odlúčivosti vzduchu turbínových a ďalších olejov. Metóda skleného impingera. - Kotlánová, Alice (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje ČSN ISO 9120: 2006, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví