STN 65 6304: 2012, Plastické mazivá. Stanovenie obsahu mechanických nečistôt a anorganických prísad. - Víchová, Ladislava (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje ČSN 65 6304: 2008, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologie a státní zkušebnictví