STN 65 6304: 2012, Plastické mazivá. Stanovenie obsahu mechanických nečistôt a anorganických prísad. - Víchová, Ladislava; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 118 Ropa a ropné výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje ČSN 65 6304: 2008, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologie a státní zkušebnictví
Táto norma nahrádza STN 65 6304 z mája 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislava Víchová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov, Technická normalizační komise: TNK 118 Ropa a ropné výrobky
Keywords: normy