STN ISO 2137: 2012 (65 6307), Ropné výrobky. Plastické mazivá. Stanovenie penetrácie kužeľom. - Kotlánová, Alice (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje ČSN ISO 2137: 2006, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologie a státní zkušebnictví