STN ISO 2137: 2012 (65 6307), Ropné výrobky. Plastické mazivá. Stanovenie penetrácie kužeľom. - Kotlánová, Alice; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 118 Ropa a ropné výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje ČSN ISO 2137: 2006, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologie a státní zkušebnictví
Táto norma nahrádza STN 65 6307 zo 14. októbra 1978 a STN 65 6328 zo 4. januára 1961 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alice Kotlánová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov, Technická normalizační komise: TNK 118 Ropa a ropné výrobky
Keywords: normy