STN EN 12004 + A1: 2012 (72 2461), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Požiadavky, hodnotenie zhody, klasifikácia a navrhovanie (Konsolidovaný text). - Zahradníková, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12004: 2007 + A1: 2012