STN EN 13583: 2012 (72 7653), Hydroizolačné pásy a fólie. Asfaltované, plastové a gumové pásy a fólie na hydroizoláciu striech. Stanovenie odolnosti proti ľadovcu. - Tapló Kocsis, Edit; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13583: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13583 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edit Tapló Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy