STN EN 13967: 2012 (72 7662), Hydroizolačné pásy a fólie. Plastové a gumové pásy proti vlhkosti vrátane plastových a gumových pásov proti tlakovej vode. Definície a charakteristiky. - Tapló Kocsis, Edit (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13967: 2012