STN EN 1745: 2012 (73 0597), Murivo a výrobky na murovanie. Metóda stanovenia tepelnoizolačných vlastností. - Sternová, Zuzana; Kahalová, Daniela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1745: 2012