STN EN 1745: 2012 (73 0597), Murivo a výrobky na murovanie. Metóda stanovenia tepelnoizolačných vlastností. - Sternová, Zuzana; Kahalová, Daniela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1745: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1745 z februára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zuzana Sternová, Daniela Kahalová. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy