STN EN 12697-21: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 21 Skúška zatkačenia tŕňa na skúšobnej platni - Loveček, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-21: 2012