STN EN 12697-21: 2012 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 21 Skúška zatkačenia tŕňa na skúšobnej platni - Loveček, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-21: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12697-21 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zdeněk Loveček. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy