STN EN 13481-2: 2012 (73 6370), Železnice. Koľaj. Požiadavky na vlastnosti systémov upevnenia Časť 2 Systémy upevnenia pre betónové podvaly - Tomečková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13481-2: 2012