STN EN 13481-4: 2012 (73 6370), Železnice. Koľaj. Požiadavky na vlastnosti systémov upevnenia Časť 4 Systémy upevnenia pre oceľové podvaly - Tomečková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13481-4: 2012