STN EN 16031: 2012 (73 8121), Nastaviteľné teleskopické hliníkové stojky. Špecifikácie výrobkov, návrh a hodnotenie pomocou výpočtov a skúšok. - Hermanská, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16031: 2012