STN EN ISO 12846: 2012 (75 7490), Kvalita vody. Stanovenie ortuti. Metóda atómovej absorpčnej spektrometrie (AAS) s obohatením a bez obohatenia (ISO 12846: 2012). - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovnskou verziou európskej normy EN ISO 12846: 2012