STN EN ISO 12846: 2012 (75 7490), Kvalita vody. Stanovenie ortuti. Metóda atómovej absorpčnej spektrometrie (AAS) s obohatením a bez obohatenia (ISO 12846: 2012). - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovnskou verziou európskej normy EN ISO 12846: 2012
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy