STN EN ISO 6330: 2012 (80 0821), Textílie. Postupy domáceho prania a sušenia na skúšanie textílií (ISO 6330: 2012). - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6330: 2012