STN EN ISO 30023: 2012 (80 6202), Textílie. Kvalifikačné symboly na označovanie pracovných odevov určených na priemyselné pranie (ISO 30023: 2010). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 30023: 2012