STN EN 60947-8/A2: 2012 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 8 Riadiace jednotky na vstavanú tepelnú ochranu (PTC) točivých elektrických strojov. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 60947-8: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-8: 2003/A2: 2012