STN EN 60947-8/A2: 2012 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 8 Riadiace jednotky na vstavanú tepelnú ochranu (PTC) točivých elektrických strojov. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A2 STN EN 60947-8: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-8: 2003/A2: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy