STN EN 60432-2/A2: 2012 (36 0131), Žiarovky. Požiadavky na bezpečnosť Časť 2 Halogénové žiarovky na všeobecné osvetlenie domácností a na podobné použitie. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma A2 STN EN 60432-2: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 60432-2: 2000/A2: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy