STN EN 60335-2-36/A11: 2012 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-36 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické sporáky, rúry, platne a ich súčasti. Zmena A11 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-36: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-36: 2002/A11: 2012