STN EN 60335-2-42/A11: 2012 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-42 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické spotrebiče (rúry) na prípravu jedál horúcim vzduchom, parou alebo ich kombináciou. Zmena A11 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-42: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-42: 2003/A11: 2012