STN EN 60335-2-48/A11: 2012 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-48 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické grily a hriankovače. Zmena A11 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma A11 STN EN 60335-2-47: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-48: 2003/A1: 2012