STN EN 60335-2-48/A11: 2012 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-48 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické grily a hriankovače. Zmena A11 - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma A11 STN EN 60335-2-47: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-48: 2003/A1: 2012
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy