STN EN ISO 1628-1/A1: 2012 (64 0325), Plasty. Stanovenie viskozity polymérov v zriedených roztokoch kapilárnymi voskozimetrami Časť 1 Všeobecné zásady (ISO 1628-1: 2009/Amd 1: 2012). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN ISO 1628-1: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1628-1: 2009/A1: 2012