STN EN ISO 1628-1/A1: 2012 (64 0325), Plasty. Stanovenie viskozity polymérov v zriedených roztokoch kapilárnymi voskozimetrami Časť 1 Všeobecné zásady (ISO 1628-1: 2009/Amd 1: 2012). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN ISO 1628-1: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1628-1: 2009/A1: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy