STN EN 1993-4-2/NA: 2012 (73 1405), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 4-2 Nádrže. Národná príloha - Vičan, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-4-2: 2012