STN EN 13670/NA: 2012 (73 2400), Zhotovovanie betónových konštrukcií. Národná príloha. - Marec, Miloš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 13670: 2010